Om oss

Hammars Drama Productions AB

Vi är ett Stockholmsbaserat produktionsbolag av föreställningar, film och TV-program, med fokus på musik, koreografi och dans.


Styrelsemedlemmar


Ingmar Bergman jr, Ordförande

Ingmar är medlem i styrelsen för Stiftelsen Bergmancenter. Han har tidigare varit kommersiell flygkapten, men är nu pensionerad och arbetar deltid som psykoanalytisk terapeut, med inriktning på flygrädsla. Ingmar är son till Ingmar Bergman.


Marie-Louise Sid-Sylwander, Konstnärligt ansvarig

Efter en karriär som 1:a solistdansare, har hon sedan 1966 arbetat i balettledningen vid Kungliga Baletten. Hon har assisterat den svenske koreografen Alexander Ekman i arbetet med de två baletterna Tyll och Midsommarnattsdröm. Marie-Louise sitter i juryn för intagningarna till Kungliga Svenska Balettskolan och i styrelsen för den Cramérska Stiftelsen.


Claes Du Rietz, Administrativt ansvarig

Claes är en Stockholmsbaserad managementkonsult. Han har tidigare arbetat inom Tetra Pak-koncernen, bl.a. som Vice President Environment and President Tetra Pak Asia/Pacific. Claes är också engagerad i ett antikvariat.

Östermalmsgatan 80, 5tr

11450 Stockholm


MOMS nr. SE559053-0159


tel. +46 (0)70 480 7599

GRPS: Vi samlar inte in eller hanterar personliga data på våra websidor, förutom i vår webshop. Vårt företag sparar bara namn, emailadress, telefonnummer och fysisk adress i syfte att informera om oss, våra produkter och tjänster, och enbart för individer som gett oss dessa uppgifter för detta syfte. Vi sparar alla sådana uppgifter genom säkert data management och delar inte informationen med andra individer eller företag. För att bli bortagen ur vårt register eller för ytterligare information, kontakta: admin@hammarsdrama.com

All content copyright.  All rights reserved.

2016-2019 Hammars Drama Productions AB